Pravo mesto za učenje :)

Za dečake i devojčice

Odlična atmosfera

Ko smo mi?

Smile školica programiranja postoji od 2014. Nastali smo zbog želje da mentorskim radom pripremimo decu za rad sa novim tehnologijama. Naši predavači su vrhunski programeri i dizajneri, iza kojih stoji preko 20 godina iskustva u IT svetu. Kroz druženje i igru kroz program SMILE školice je do sada prošlo više od 2.500 dece, kao i preko 1000 odraslih, u našim školama u Beogradu (Stari grad), Novom Beogradu, Novom Sadu i Jagodini.

Upišite Vaše dete u Smile školicu!

Zašto IT?

Na listi najtraženijih zanimanja u Srbiji, ubedljivo dominira IT struka, jer je čak 7 među prvih 10 na toj listi iz sfere informacionih tehnologija. Prosek plate programera sa srednjim iskustvom, u 2017 godini je bila 1299 eura*. Upisom Vašeg deteta u školicu programiranja Smile, obezbeđujete mu vrhunsku IT edukaciju i sigurnu budućnost.
*po istraživanju StartIT avgust 2017

Prijavite Vaše dete sada, za sigurniju budućnost!

Oblasti koje će Vaše dete savladati

Osnove

Rad u Windows okruženju. MS Office. Bezbednost na internetu.

Grafika

Osnove boja i rada sa grafikom. Fotomontaže i logoi.

3D modeliranje

Izrada 3D modela slobodnim stilom, i po slici. Izrada animacija.

Video produkcija

Obrada audio i video fajlova. Dodavanje efekata.

Web dizajn

Osnove web dizajna. HTML i CSS. Izrada sajtova.

Programiranje

Blok programiranje. Programiranje 2D i 3D igara.

Robotika

Sklapanje i programiranje LEGO Mindstorms robota.

Radionice

Administracija Windows računara. JavaScript programiranje.

Koliko traje školica?

Edukacija u školici programiranja Smile se odvija u 3 nivoa. Svaki nivo edukacije traje godinu dana, a upis prvog nivoa je u toku. U pitanju je ozbiljan rad sa decom, a ne kraći kurs, jer želimo da naši polaznici nauče što više i dobiju ozbiljnu osnovu za dalje usavršavanje u IT oblastima.

Upis je u toku, prijavite Vaše dete na vreme!

Kom uzrastu dece je školica namenjena?

Smile školica programiranja je namenjena dečacima i devojčicama od 6 do 14 godina. Iz iskustva možemo da vam kažemo da je bilo izuzetno nadarenih petogodišnjaka, ali i dece koja pokažu interesovanje, kada su malo starija od 14 godina. Ukoliko želite da Vaše dete postane vrhunski IT stručnjak sa odličnom zaradom – usmerite ga na vreme.

Pružite deci usmerenje za dalji uspeh u životu!

Termini održavanja časova

Časovi se održavaju radnim danima, posle redovnih školskih aktivnosti (oko 19h), kao i vikendom preko dana. Predavanja su organizovana kao dvočas, budući da smo anketiranjem roditelja došli do toga da je jednostavnije održavati časove jednom nedeljno.

Gde se održavaju časovi?

Časovi se održavaju u potpuno novom prostoru, posebno prilagođenom deci i njihovom uzrastu. Naše školice se nalaze na sledećim lokacijama:

  • • Beograd (Stari grad) - Cvijićeva 95
  • • Novi Beograd - Narodnih heroja 3 (Fontana)
  • • Novi Sad - Matice Srpske 5
  • • Jagodina - Kozaračka 4

Školica je opremljena novom opremom, računarima kao i robotima. Svaki polaznik ima svoj računar, za rad i vežbe.

Da li deca dobijaju sertifikat?

Ukratko da! Svi naši polaznici dobijaju sertifikate o uspešno završenoj edukaciji. Do sada je preko 2500 devojčica i dečaka steklo sertifikate Smile školice programiranja, u Beogradu, Novom Beogradu, Novom Sadu i Jagodini.

Prijavite se danas!

Školarina

U narednoj tabeli možete videti visinu školarina. Tokom trajanja prvog nivoa edukacije, deca savladavaju prvih 7 oblasti, dok su za period zimskog i letnjeg raspusta predviđene radionice.

Roditelji sa dvoje ili više dece ostvaruju popust od 30% na drugo i svako naredno dete.

Investirajte u svoje dete, kako biste ga pravilno pripremili za budućnost. Time mu obezbeđujete siguran posao i sjajnu zaradu.

Informacije na 063\627-987

Kako do jeftinije ili čak potpuno besplatne edukacije?

Po upisu u Smile školicu, dobijate 5 vaučera. Vaučere možete pokloniti svojim drugarima. Za svakog druga koji se upiše tim vaučerom, ostvarujete popust u iznosu od 20% od pune cene školarine. Ukoliko se tako upiše 5 vaših drugara, ostvarujete pravo na besplatno školovanje.

Pravo na popust važi dokle god vaši drugari kojima ste poklonili vaučer pohađaju Smile školicu programiranja.

Prijavite Vaše dete, i ostvarite popust na školarinu!

Kontakt

Informacije na 063\627-987

Najvrednija investicija je ulagati u budućnost svog deteta - uradite to danas. Pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte putem Vibera na 063\627-987. Takođe, Vaše kontakt podatke možete poslati i kontakt formularom ispod ovog teksta, nakon čega ćemo Vas kontaktirati.

 
Smile Sertifikat