Pravo mesto za učenje :)

Za dečake i devojčice

Odlična atmosfera

Ko smo mi?

Smile školica programiranja postoji od 2014. Nastali smo zbog želje da mentorskim radom pripremimo decu za rad sa novim tehnologijama. Naši predavači su vrhunski programeri i dizajneri, iza kojih stoji preko 20 godina iskustva u IT svetu.

Prijavite Vaše dete!

Zašto IT?

Na listi najtraženijih zanimanja u Srbiji, ubedljivo dominira IT struka, jer je čak 7 među prvih 10 na toj listi iz sfere informacionih tehnologija. Upisom Vašeg deteta u školicu programiranja Smile, obezbeđujete mu vrhunsku IT edukaciju i sigurnu budućnost.

Prijavite Vaše dete!

Oblasti koje će Vaše dete savladati

Osnove

Rad u Windows okruženju. MS Office. Bezbednost na internetu.

Grafika

Osnove boja i rada sa grafikom. Fotomontaže i logoi.

3D modeliranje

Izrada 3D modela slobodnim stilom, i po slici. Izrada animacija.

Video produkcija

Obrada audio i video fajlova. Dodavanje efekata.

Web dizajn

Osnove web dizajna. HTML i CSS. Izrada sajtova.

Programiranje

Blok programiranje. Programiranje 2D i 3D igara.

Robotika

Sklapanje i programiranje LEGO Mindstorms robota.

Radionice

Administracija Windows računara. JavaScript programiranje.

Koliko traje školica?

Edukacija u školici programiranja Smile se odvija u 3 nivoa. Svaki nivo edukacije traje godinu dana, a upis prvog nivoa je u toku. U pitanju je ozbiljan rad sa decom, a ne kraći kurs, jer želimo da naši polaznici nauče što više za vreme trajanja školice. Nivoi edukacije su međusobno povezani, i svaki naredni predstavlja nadgradnju prethodnog.

Prijavite Vaše dete!

Kom uzrastu dece je školica namenjena?

Smile školica programiranja je namenjena deci od 6 do 14 godina, ali je bilo i izuzetno nadarenih petogodišnjaka, i dece koja pokažu interesovanje kada su malo starija od 14 godina. Ukoliko želite da Vaše dete postane vrhunski IT stručnjak sa odličnom zaradom - usmerite ga na vreme.

Prijavite Vaše dete!

Termini održavanja časova

Časovi se održavaju radnim danima, posle redovnih školskih aktivnosti (oko 19h), i vikendom preko dana. Predavanja su organizovana kao dvočas, budući da smo anketiranjem roditelja došli do toga da je jednostavnije održavati časove jednom nedeljno.

Gde se održavaju časovi?

Časovi se održavaju u potpuno novom prostoru, prilagođenom deci. Naša školica se nalazi u Jagodini, u centru grada. Školica je opremljena novom opremom, računarima, i robotima.

Da li deca dobijaju sertifikat?

Da. Svi naši polaznici dobijaju sertifikate o uspešno završenoj edukaciji. Do sada je preko 500 devojčica i dečaka steklo sertifikate Smile školice programiranja.

Prijavite Vaše dete!

Školarina

U narednoj tabeli možete videti visinu školarina. Školarina se plaća za 8 od 12 meseci. Tokom tih 8 meseci, deca savladavaju prvih 7 oblasti, dok su za preostala 4 meseca predviđene radionice. Školarinu za preostala 4 meseca pokrivaju prijatelji i partneri Smile školice programiranja.

Roditelji sa dvoje ili više dece ostvaruju popust od 30% na drugo i svako naredno dete.

Investirajte u svoje dete, kako biste ga pravilno pripremili za budućnost. Time mu obezbeđujete siguran posao i sjajnu zaradu.

Kako do jeftinije ili čak potpuno besplatne edukacije?

Po upisu u Smile školicu, dobijate 5 vaučera. Vaučere možete pokloniti svojim drugarima. Za svakog druga koji se upiše tim vaučerom, ostvarujete popust u iznosu od 20% od pune cene školarine. Ukoliko se tako upiše 5 vaših drugara, ostvarujete pravo na besplatno školovanje.

Pravo na popust važi dokle god vaši drugari kojima ste poklonili vaučer pohađaju Smile školicu programiranja.

Prijavite Vaše dete!

Kontakt

Najvrednija investicija je ulagati u budućnost svog deteta - uradite to danas. Pozovite nas telefonom ili nas kontaktirajte putem Vibera na 063\627-987. Takođe, Vaše kontakt podatke možete poslati i kontakt formularom ispod ovog teksta, nakon čega ćemo Vas kontaktirati.

 
Smile Sertifikat