Šta će deca naučiti na kursu robotike?

Smile školica programiranja pruža interaktivnu obuku robotike i programiranja robota za decu uzrasta od 8 do 14 godina koristeći LEGO blokove.

Polaznici našeg kursa robotike uče principe blok kodiranja, klasičnog kodiranja, robotike i inžinjeringa. Koristeći razne oblike robota poput životinja, igara, svemirskih i borbenih mašina, pospešujemo dečije interesovanje i radoznalost i vodimo ih kroz robotiku i inženjerske principe tim putem. Naši kursevi pružaju najbolju kombinaciju zabave i obrazovanja Vašem detetu.

Ustvari, većina dece se toliko zabavlja na našim kursevima, da i ne shvataju koliko uče!

Upišite dete

Mnogo robota, malo vremena

Ovo su verzije LEGO Mindstorms robota koje ćemo sklapati i programirati na ovom kursu. Možete kliknuti na fotografiju za veći prikaz ili pogledati kratak video o svakom robotu ponaosob.

mBot i Arduino programiranje

Pored programiranja LEGO Mindstorms robota, na ovom kursu radićemo programiranje mBot robota i Arduino programiranje gde ćemo savladati osnove elektronike.

mBot programiranje

mBot je softverski robot zasnovan na blokovima koji programiranje čini jednostavnim za učenje. Iako deca ne pišu teške kodove i jezike, proces izrade sa mBotovima će im pomoći da razviju logičko razmišljanje. Uz dobru veštinu logičkog razmišljanja, njihovi putevi do učenja kodova biće olakšani.

Upišite dete

Arduino programiranje

Arduino predstavlja kombinaciju znanja iz programiranja i elektronike, kako bi se izgradio digitalni sistem i njime upravljalo pomoću Arduino mikrokontrolera. Kroz ovaj modul Vaše dete će proširiti vidike o programiranju, koliko je ono ustvari svuda zastupljeno i neophodno u današnjici.

Upišite dete

Naši ostali kursevi

Pored ovog kursa, imamo aktivne i sledeće kurseve:

Programiranje

Sve što Vaše dete treba da nauči o programiranju na jednostavan i zabavan način.

Za uzrast od 8 do 14 godina

Multimedija

Savršen kurs namenjen onima koji žele da oslobode svoju maštu i stvore vizuelne (foto i video) sadržaje.

Za uzrast od 8 do 14 godina

Kurs za smajliće

Kurs namenjen predškolskoj deci, kao osnova za dalje usmeravanje ka IT-u. Ne brinite, sve je prilagođeno uzrastu.

Za uzrast od 5 do 7 godina

Prijava za kurs

KONTAKT TELEFON
063627987